DENİZLİ / PAMUKKALE - Irlıganlı Şehit Piyade Onbaşı Bayram Güzel Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik  ve Çocuk Bayramı 23 Nisan 2024 Salı günü saat 10.00'de başlayan törenle okul bahçesinde kutlandı. Törende bando takımı, Okul Müdürü Sait Osman DEDELER'in günün anlam ve önemini belirten konuşması, halk oyunları gösterileri ve müzikli dans  gösterileri yer aldı, şiirler okunup, yarışmalar yapıldı ve şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimiz için ödül töreni yapıldı. Törende emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuzda düzenlenen EBA Kullanımı yarışmasında 15 Mart-!5 Nisan tarihleri arasında en çok EBA'yı kullanan öğrencilerimize ödülleri 19 Nisan Cuma günü Bayrak töreninde verildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

18 Mart 2024 Pazartesi Günü okulumuz konferans salonunda yapılan bir programla 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi Programları kutlandı. Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayıp, Okul Müdürü Sait Osman DEDELER'in günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti. Programda okulumuzda yapılan 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi konulu şiir yarışmasında 1. olan  öğrencilerimize ödülleri verildi. Programda halk oyunu gösterisi, 12 Mart "Ya İstiklal Ya Ölüm" Orotoryosu ve "Mehmet Toprak Oldu" Tiyatro gösterisi yer aldı.Programda emeği geçen tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz geneli düzenlenen EBA kullanımı Yarışması Birincilerine 16 Şubat Cuma günü bayrak töreninde ödülleri verildi.

Şbt

KANTİN İHALE İLANINA ULAŞMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ

Ara

Öğrencilerimizin katkılarıyla oluşturulan 15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısına ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız.

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda etkinliklerle kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını okulumuzda düzenlenen tören ile kutladık.

7-22 Ekim 2023 tarihleri Code Week (Kodlama Haftası) olarak kutlanacaktır.

Eyl

Kadın Destek Uygulaması (KADES) KadınaElKalkamaz

#KADES #KadınaElKalkamaz

Eyl

Okulumuz bahçesinde 13 Eylül 2023 tarihinde saat 10.20'de yapılan tören ile İlköğretim Haftasını kutladık.

May

03.05.2023 tarihinde okulumuzda "YGA Bilim Seferberliği Enerjinle Gelecek  Senin!"  projesi 7A ve 7B öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşmiştir.

May

Görsel Sanatlar Sergimiz açıldı!

Nis

Okul Sporları Masa Tenisi Kız Takımımızil 1.si oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.