DENİZLİ / PAMUKKALE - Irlıganlı Şehit Piyade Onbaşı Bayram Güzel Ortaokulu

Mrt

Irlıganlı Şehit Piyade Onbaşı Ortaokulu olarak tüm kadınların Kadınlar Gününü kutlarız.

Kas

Pamukkale İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Şube ekipleri tarafından okulumuzda trafik eğitimi verildi. Öğrencilere çantalarına yapıştırmaları için reflektörler hediye edildi ve takla atan bir arabada olabilecekler simülasyon aracı ile öğrencilere gösterildi. Verilen eğitimde kullanılan simülasyon aracı ve reflektörler öğrencilerin çok ilgisini çekti.

Eğitimin verilmesinde emeği geçen Pamukkale İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Şube ekiplerine teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuzda EBA Kullanım yarışması düzenlenmektedir.

Ekm

Cumhuriyetin kuruluşunun 99.yıl dönümü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı 29 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 9.30'da okulumuzda düzenlenen tören ile kutladık. Tören bando takımı eşliğinde mahallede yürüyüş ile başlayıp, okul bahçesinde Saygı Duruşu-İstiklal Marşı, Okul Müdürü Sait Osman DEDELER'in Günün Anlam ve Önemini Belirten konuşması, öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı müzikli dans gösterileri, şiirlerin okunması ve koro çalışması ile devam etti. Törenin sonunda Masa Tenisi turnuvasında ilde derece yapan öğrencilerimize ve okul içi düzenlenen Cumhuriyet konulu  resim yarışmasında dereye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi.

Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı il masa tenisi turnuvasında kızlar kategorisinde ;

Ekm

Okulumuzda 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında etkinlikler yapıldı.

Tem

15 Temmuz 2016'da Türkiye Cumhuriyeti'nin millî birlik ve bütünlüğüne kastetme niyetiyle gerçekleştirilen hain darbe girişiminde, milletimiz ve demokrasimiz için canını ortaya koyan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bu uğurda büyük bir inançla mücadele eden halkımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kutlu olsun.

May

Okulumuz İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 3D Modelleme yarışmasında 2 kategoride ödül  aldı.